Γαμοι

Κάντε τον γάμο των ονείρων σας πάνω στην παραλία!

Γαμοι

Στο Ammos Beach Bar, η σημαντικότερη στιγμή του γάμου σας θα μοιάζει με παραμύθι. Ρομαντική διάθεση, απέραντη θέα στο Αιγαίο και ειδυλλιακή ατμόσφαιρα...

Τελετη

Στο εκκλησσακι μας η στην παραλια

Απολαύστε ένα ρομαντικό σκηνικό που θα πλαισιώσει με τον καλύτερο τρόπο το γάμο σας. Το Ammos Beach Bar είναι το καταλληλότερο μέρος για το γάμο σας, είτε πρόκειται για μια πολυτελή δεξίωση ή μια οικεία συγκέντρωση λίγων ατόμων. Ο γάμος σας μπορεί να τελεστεί στο ξωκλήσι του Αγίου Φωκά, αν είναι θρησκευτικός, είτε στην προβλήτα και την παραλία, αν είναι πολιτικός.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία!

Δεξιωση

Πειτε μας τι ονειρευεστε και θα το κανουμε να συμβει!

Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, το προσωπικό του Ammos Beach Bar σας εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας. Σε συνεργασία με το γαμήλιο ζευγάρι διαμορφώνουμε ειδικά σχεδιασμένο για εσάς μενού φαγητού και ποτού, που να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας, με στόχο την υλοποίηση των ονείρων σας για αυτή τη ξεχωριστή βραδιά.

Δημιουργηστε αναμνησεις

Χαλαρωστε και απολαυστε ενα αξεχαστο βραδυ

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα εκτός από το γάμο να οργανώσουμε και pre-wedding ή post-wedding party για εσάς και τους οικείους σας. Το ιδανικό σημείο για έναν γάμο όπως ακριβώς ονειρεύεστε!

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία